Våra samarbeten

Vi tycker om att samarbetaAzalea IT samarbetar med flera företag som är branschledande inom respektive nisch. Tillsammans med dem levererar vi tjänster som genomsyras av kvalité genom hela kedjan, och som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar. Det gör vi med snabba leveranser och genom att erbjuda ett stort sortiment av driftsäker IT med hög prestanda. Vi vill vara med att skapa en hållbar utveckling för IT-utrustning med lägsta möjliga miljöpåverkan som ledstjärna.

Stena Technoworld återvinner bland annat elektronik från de flesta europeiska länder. De tillhandahåller förstklassiga processer och lösningar, baserade på toppmodern bearbetning som uppfyller alla krav, på sina egna högeffektiva och miljövänliga anläggningar.

Blancco Technology Group är den ledande globala leverantören av diagnostik för mobila enheter och säkra lösningar för dataradering.

El-Kretsen är ett icke-vinstdrivande företag som är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och ägs av 21 branschföreningar. Gemensamt för oss alla är vår strävan efter att erbjuda våra kunder kvalitativa lösningar som tar ansvar för både ekonomi och miljö.

Det ledande företaget i säkerhetsbranschen i Sverige vars avancerade säkerhetsteknik och personella bevakning vävs samman till heltäckande lösningar.

Vi vill vara med att skapa en hållbar utveckling för IT-utrustning med lägsta möljiga miljöpåverkan som ledstjärna

Kontakta oss