När ska man skaffa ny IT-hårdvara?
  • Andra artiklar:
      • IT-återtag med säker dataradering
      • IT-återtag med säker dataradering

        När det är dags att rensa bort det som är gammalt står man där ofta och funderar på om det finns något av värde eller om det ska återvinnas. Vi hjälper er gärna med värdering och köper det som är något av värde, alltifrån stora servrar till små mobiler. Byter ni ofta ut er IT-hårdvara? Då kanske ett avtal med oss skulle passa er! Allt som kommer in till oss har en hårddisk rensas med hjälp av Blanccos raderingsprogram för att säkerhetsställa att ingen information finns kvar.

        Läs mer
      • Rädda ditt bolag med hjälp av begagnad IT
      • Rädda ditt bolag med hjälp av begagnad IT

        Coronaepidemin triggar både en hälsokris och en ekonomisk kris. För IT-hårdvara är det leveransproblem för nya produkter då fabriker ligger nere eller att leveranserna i sig tar betydligt längre tid. Nu är det en extra bra tanke att investera i eller sälja sin begagnade IT både för att rädda ditt egna företag och hjälpa andra.

        Läs mer
      • Upphandling i akuta situationer (som ex Coronakrisen)
      • Upphandling i akuta situationer (som ex Coronakrisen)

        Upphandlingsmyndigheten har sedan den stora flyktingströmmen år 2015-2016 tagit fram ett stöd för undantag av lagen om offentlig upphandling (LoU) i akuta situationer. Dagens läge med en pandemi som coronaviruset är kan det uppstå inköpsbehov som egentligen kräver upphandling. Det här stödet visar på hur det går att göra vissa undantag i krissituationer och ger förklaring på vilka förutsättningar som måste vara uppfyllda för att en direktupphandling ska få användas.

        Läs mer
      • Coronaviruset slår till mot IT-industrin? Begagnat kan vara räddningen
      • Coronaviruset slår till mot IT-industrin? Begagnat kan vara räddningen

        Coronaviruset får IT-produktionen i Kina att halta. Klart är att vi kommer se fler fall och det kommer både påverka industrin och transporter, fabriker som inte hinner med att leverera i tid, på grund av att personal insjuknar eller att fabriker och kollektivtrafik stängs på grund av smittorisk. Räddningen för er kan vara att köpa begagnat [...]

        Läs mer
      • Vi har fått in nåt nytt i boxen
      • Vi har fått in nåt nytt i boxen

        Det händer att vi faktiskt får in sprillans nya produkter som inte ens kommit ur sin låda. Ibland handlar det om rena felköp, att man försöker uppgradera sitt reservdelslager med för många saker eller att vi får tag på ett överskottslager från distributörer. Bättre att det kommer till användning än ligger kvar i sin låda!Det är alltid bra att ringa oss och kolla om vi har just det du letar efter (både nytt & begagnat) för vi kan ha fått in något och då ligger vi betydligt bättre i pris dessutom! Just nu har vi inne [...]

        Läs mer
Kontakta oss